Els 10 imprescindibles per estudiar Educació Infantil o Primària!

Sempre has dit “M’encanten els nens” i més d’una vegada t’ha rondat l’idea de ser mestre/a? Saps que els futurs estudiants de mestre teniu vàries coses en comú? En general, us defineix una personalitat positiva, creativa i empàtica… i molts sou fans de Merlí!

Llegeix els 10 requisits imprescindibles per ser un/a futur/a estudiant d’Educació Infantil o d’Educació Primària i comparteix-los amb qui vulguis!

Els 10 imprescindibles per estudiar un Grau d’Educació!

T’hi sents identificat/da? Deixa’ns un comentari si creus que encara hi pot haver algun “imprescindible” més!

INFORMACIÓ

Vols més informació sobre el Grau en Mestre d’Educació Infantil o d’Educació Primària? Doncs contacta amb nosaltres!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2017 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Em vaig tirar de cap a la universitat tenint clar que el periodisme m'interessava molt, però ha estat a dins on he vist que és la meva vocació. També tinc molt d'interès pels camps audiovisual, digital i sociològic, que intento potenciar en projectes més personals i artístics. Aquests estudis m'han fet molt més crítica amb el món que m'envolta i m'han despertat el desig d'ajudar els demés tractant temes socials o fent periodisme d'investigació. Aquests anys han estat possiblement els millors de la meva vida i per això no vull que s'acabi mai aquesta etapa. He decidit que la universitat és només l'inici i que seguiré formant-me contínuament.

Deixa un comentari