30 Treballs de Recerca per inspirar-te!

Et costa trobar un tema pel Treball de Recerca que et convenci de veritat? O és que ja tens el tema però no saps com enforcar-lo? Sigui pel que sigui, si estàs llegint aquest article és perquè et falta una mica d’inspiració.

Per això hem pensat que t’aniria bé fullejar treballs de recerca reals i que, a més, han guanyat un premi per ser dels millors de Catalunya! En concret, el Premi UVic als Millors treballs de recerca de Batxillerat 2018. Descarrega’t els que vulguis i fes-hi una ullada:

Treballs de Recerca sobre Societat i Gènere:

Treballs de Recerca sobre Ciències Socials, Humanes i Educació:

Treballs de Recerca sobre Arts i Humanitats:

Treballs de Recerca sobre Ciències:

Treballs de Recerca sobre Tecnologia:

Tenim més material per ajudar-te amb el treball! Mira’t aquests vídeos:

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019 podràs guanyar un salt amb paracaigudes a Skydive Empuriabrava!

Aquests exemples t’han servit per pensar en un bon tema o per saber com estructurar el teu treball? Comparteix l’article amb els teus amics i amigues!

Encara no t’has registrat al web de Preparats?

Si vols gaudir de més consells i assessorament sobre què estudiar, la Selectivitat, la Preinscripció i molt més, registra’t i tindràs tots els els avantatges de formar part de la comunitat de Preparats!

Registra't

  • Pots escollir més d'una opció
Quan et registres, acceptes rebre la nostra newsletter per correu electrònic. Ei! Pensa-ho, potser t’encantarà tenir notícies nostres! Si no és així, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis fent clic a l’enllaç del final de qualsevol dels correus.

Em vaig tirar de cap a la universitat tenint clar que el periodisme m'interessava molt, però ha estat a dins on he vist que és la meva vocació. També tinc molt d'interès pels camps audiovisual, digital i sociològic, que intento potenciar en projectes més personals i artístics. Aquests estudis m'han fet molt més crítica amb el món que m'envolta i m'han despertat el desig d'ajudar els demés tractant temes socials o fent periodisme d'investigació. Aquests anys han estat possiblement els millors de la meva vida i per això no vull que s'acabi mai aquesta etapa. He decidit que la universitat és només l'inici i que seguiré formant-me contínuament.

Deixa un comentari