El Grau en Medicina tindrà 90 places més aquest curs!

Si ets d’aquelles persones que té una vocació claríssima de ser metge, segur que el teu major objectiu és entrar al Grau en Medicina! També estem segurs que saps que no és fàcil, ja que la nota de tall sol ser força alta. Però tenim una bona notícia: aquest curs, el Grau en Medicina tindrà 90 places més!

Més possibilitats d’accedir al Grau en Medicina

Aquest proper setembre, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya començarà a impartir també el Grau en Medicina i oferirà 90 places. Sumant-se a les que ja hi havia d’universitats públiques i privades de Catalunya, hi haurà un total de gairebé 1.140 places!

Com serà el Grau en Medicina de la UVic-UCC?

  • Formarà metges de Medicina general amb una important visió de la medicina integral i comunitària
  • L’aprenentatge estarà molt centrat en els casos clínics, la simulació, les pràctiques clíniques i el treball cooperatiu, fent que la part més pràctica estigui integrada des de primer curs
  • Serà molt innovador, incloent les últimes tecnologies com una taula Sectra, que permet als alumnes fer diseccions i estudiar el cos humà de manera digital!
  • Les llengües d’impartició seran el català, el castellà i l’anglès, fent així que els i les alumnes siguin molt més internacionals
  • El pla d’estudis posarà molt èmfasi en formar metges amb una perspectica molt humanística i social per aconseguir que siguin més competents, compromesos, conscients i compassius amb els pacients i les seves famílies

Ara ja saps que tens més possibilitats de convertir-te en el metge o la metgessa que vols ser i, a més, d’una manera molt innovadora! Que hi hagi sort a la Preinscripció Universitària!

INFORMACIÓ

Si vols accedir al Grau en Medicina de la UVic-UCC, la podràs incloure al teu llistat de preferències de la Preinscripció Universitària d’Accesnet. Demana’ls més informació! Et queda algun dubte sobre el Grau? També pots contactar amb nosaltres!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2017 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Em vaig tirar de cap a la universitat tenint clar que el periodisme m'interessava molt, però ha estat a dins on he vist que és la meva vocació. També tinc molt d'interès pels camps audiovisual, digital i sociològic, que intento potenciar en projectes més personals i artístics. Aquests estudis m'han fet molt més crítica amb el món que m'envolta i m'han despertat el desig d'ajudar els demés tractant temes socials o fent periodisme d'investigació. Aquests anys han estat possiblement els millors de la meva vida i per això no vull que s'acabi mai aquesta etapa. He decidit que la universitat és només l'inici i que seguiré formant-me contínuament.

Deixa un comentari