Els 10 imprescindibles per estudiar Traducció i Interpretació

T’agraden els idiomes i, sobretot, conèixer noves cultures? Et consideres una persona autodidacta i amb una gran agilitat mental? Si les teves millors notes sempre han estat en idiomes i t’horroritzes amb el mal doblatge de les pelis, tenim el grau perfecte per tu: Traducció i Interpretació:
Llegeix els 10 imprescindibles per a un/a estudiant de Traducció i Interpretació!
imprescindibles_TraduccióInterpretació

Vols més informació sobre el Grau en Traducció i Interpretació? Si tens algun dubte, escriu-nos al Preguntes i respostes!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Encara no t’has registrat al web de Preparats?

Si vols gaudir de més consells i assessorament sobre què estudiar, la Selectivitat, la Preinscripció i molt més, registra’t i tindràs tots els els avantatges de formar part de la comunitat de Preparats!

Registra't

  • Pots escollir més d'una opció
Quan et registres, acceptes rebre la nostra newsletter per correu electrònic. Ei! Pensa-ho, potser t’encantarà tenir notícies nostres! Si no és així, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis fent clic a l’enllaç del final de qualsevol dels correus.

Deixa un comentari