Faràs les PAP de Mestres a la convocatòria de juliol?

Si no vas aprovar les PAP de Mestres a la convocatòria de juny o no t’hi vas poder presentar, ara és el teu moment!

Sort que existeix una convocatòria extraordinària i sort que la UVic ha organitzat una nova sessió preparatòria per les PAP de Mestres! Perquè ja saps que és imprescindible superar-les si vols estudiar el grau en Mestre d’Educació Infantil o el grau en Mestre d’Educació Primària, tant si véns de Batxillerat com de CFGS, i tant si vols accedir a una uni pública com privada. Si estàs una mica nerviós/a per la prova, no pateixis, et donem 3 consells per aprovar-les!

Prepara't les PAP de Mestres!

 

  1. Assisteix a la sessió preparatòria que ha organitzat la UVic! Et donaran orientacions pràctiques per tal que superis les PAP amb èxit. Quan? El matí del divendres 13 de juliol. Inscriu-t’hi!
  2. Descarrega’t el nostre Mapa d’aprenentatge del català, on trobaràs eines i recursos per millorar la teva gramàtica i ortografia!
  3. Revisa els exàmens i les correccions de la convocatòria de juny i de l’any passat! Si cliques a l’enllaç trobaràs un desplegable on podràs seleccionar els exàmens de les PAP o altres exàmens de la Selectivitat. Conèixer l’estructura de les proves t’ajudarà molt a l’hora de saber com i què estudiar.

 

L’examen de la convocatòria extraordinària serà el pròxim 20 de juliol en horari de matí. Però abans t’hi has de matricular a través del portal Accesuniversitat a partir del 12 fins el 16 de juliol. No te n’oblidis perquè, si no realitzes el pagament de la matrícula dins els terminis establerts, no podràs fer la prova! La qualificació, que es mostra com a Apta o No apta, es publicarà a partir del 30 del mateix mes.

Et desitgem molta sort i fins ben aviat!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Encara no t’has registrat al web de Preparats?

Si vols gaudir de més consells i assessorament sobre què estudiar, la Selectivitat, la Preinscripció i molt més, registra’t i tindràs tots els els avantatges de formar part de la comunitat de Preparats!

Registra't

  • Pots escollir més d'una opció
Quan et registres, acceptes rebre la nostra newsletter per correu electrònic. Ei! Pensa-ho, potser t’encantarà tenir notícies nostres! Si no és així, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis fent clic a l’enllaç del final de qualsevol dels correus.

Deixa un comentari