ASSIGNACIÓ DE PLACES

Tinc una pregunta molt bàsica però no trobo com resoldre-la... Les places s'adjudiquen per ordre de nota. Però a la preinscripció, hi ha ún ordre de preferència... Quin criteri segueix el Departament per adjudicar les places vacants juntament amb la preferència d'estudis de cada preinscripció? D'altre banda, si en la primera convocatòria quedessin places lliures, s'haurien d'adjudicar totes les solicituds (amb requisits) en primera preferència? O es reserven un nombre pel setembre, per si algú té més nota??? Quina importància té la preferència a l'hora d'adjudicar les places?

  1 comentari

 1. 28 d'Agost de 2018

  Hola!

  El criteri que utilitza el sistema d’assignacions és la nota obtinguda de cada candidat. Els que tinguin millor nota entraran abans al grau desitjat. L’ordre de preferència de la preinscripció serveix, bàsicament, per automatitzar tot el procés. El sistema sempre intentarà assignar-te a la primera preferència, però hi accediran només aquells que tinguin les millors notes. Si no has pogut accedir a la primera preferència per falta de nota, intentarà assignar-te a la segona preferència, i així fins a la vuitena. Les places que queden vacants segueixen exactament el mateix procediment.

  Per últim, comentar-te que no es guarden places per la convocatòria de setembre, per tant, si a la primera convocatòria el grau queda ple, ja no s’oferirà de cara setembre!

  Et desitgem molta sort!

Deixa un comentari