Canvi de carrera a medicina

Hola! M'agradaria saber si es possible passar-se d'una carrera com infermeria a medicina a la UdG. O quina carrera hauria de cursar el primer any per poder passar a medicina?

  1 comentari

 1. 4 de Juny de 2018

  Hola!

  La veritat és que amb una carrera com Medicina és complicat accedir-hi des d’un altre grau. Més que res perquè, com ja saps, les notes de tall són molt altes i l’accés al grau és molt competitiu. Que hi puguis accedir havent cursat un o més anys d’un altre grau de salut com Infermeria, depèn de les places que la UdG ofereixi per fer trasllats d’expedient (canvis de carrera) i de la nota que tinguis.

  T’aconsellem que et posis en contacte amb l’UdG perquè et puguin explicar millor el seu cas en concret i quines possibilitats tindries (places que ofereixen per trasllat d’expedient, documentació a presentar, etc).

  També pots seguir intentant-ho per la via de la Sele! Coneixem casos de persones que no van accedir a Medicina el primer any, van començar altres carreres i van repetir la Selectivitat més d’una vegada (mentre estudiaven l’altre grau) fins que, finalment, hi han accedit!

  Gràcies per escriure’ns i molta sort 🙂

Deixa un comentari