Consulta sobre els graus

Hola! Actualment estic estudiant lliurement la selectivitat i tinc molts dubtes sobre quin grau escollir, ja que tinc interessos per molts àmbits. La meva pregunta doncs és si existeix cap mètode o grau que ofereixi la possibilitat de estudiar "una mica de tot" o que toqui un gran ventall de temes, inclús assignatures de ciències. Gràcies!

  1 comentari

 1. 9 d'Abril de 2018

  Hola, Annagomezs!

  Sí, existeix un estudi semblant al que vols, que és el grau Obert de la UPF. Podria ser una bona opció si no saps què fer o tens molts interessos diferents alhora! En aquest grau, faries assignatures d’estudis d’humanitats, llengües, ciències socials i enginyeries, tot i que no de ciències pures com demanes. De moment, només hi participen graus d’aquestes branques. Fes una mica de cerca pel seu web, a veure si t’interessa.

  També et recomanem fer el nostre Test d’Orientació, si encara no l’has fet, ja que potser podria aclarir-te una mica les idees. https://bit.ly/1faI948 Si més endavant ho tinguessis més clar i haguessis trobat alguns graus interessants per a tu, podem posar-te en contacte amb professorat i alumnes d’aquests graus perquè puguis preguntar-los qualsevol dubte sobre les assignatures, les sortides professionals o el que se t’acudeixi! 🙂

  Gràcies per escriure’ns i molta sort!

Deixa un comentari