Entrar a una carrera universitària fent les PAU a partir d’un grau superior

Bona tarda, He fet un grau superior en Gestió Forestal i del Medi Natural i m'agradaria entrar a fer Infermeria a Girona. Sinó també vaig fer la selectivitat el 2012, però la meva nota de grau és més alta que la de la selectivitat. Les meves qüestions són: -Com haig de fer-ho perquè em conti la nota del grau i les optatives de la selectivitat? És possible fer-ho? -Què haig de fer per inscriure'm a la selectivitat? Moltes gràcies, Maria

  1 comentari

 1. 18 de Desembre de 2018

  Hola, Maria!

  L’opció que planteges és possible, ja que les persones que han fet un Cicle Formatiu de Grau Superior i volen anar a la universitat tenen dues opcions: utilitzar la seva nota final del grau com a nota d’accés a la universitat o utilitzar aquesta nota i, a més, fer assignatures específiques de la Selectivitat per apujar la nota d’accés.

  Per utilitzar aquesta segona fórmula, simplement hauràs d’escollir aquesta opció a la Preinscripció Universitària de juny del 2019. A la Preinscripció, també és on hauràs d’escollir a quines universitats+graus t’agradaria accedir. Encara no coneixem les dates del curs que ve, però estiguis atenta al nostre web i ho sabràs tan bon punt es publiqui!

  Gràcies per escriure’ns i molta sort 🙂

Deixa un comentari