Expiració de les notes de la selectivitat

Hola, Em vaig inscriure a una carrera el juny de l'any passat, però la vaig abandonar a mitjans d'any sense cap crèdit. El cas és que vaig escollir 4 carreres per l'inscripció d'aquest any, i només he acabat entrant a la quarta (Antropologia a la UAB). Tinc pensat fer aquest any i el juny que ve canviar-me, i de pas convalidar alguns crèdits, però tinc el dubte de si les notes de selectivitat "caduquen" i si he de tornar a fer la sele per poder fer la inscripció. Tot i això, també he sentit coses sobre un "trasllat d'expedient", o alguna cosa similar, que permet canviar-se de carrera en funció dels crèdits de la carrera a la què estaves. Moltes gràcies.

  1 comentari

 1. 26 de Juliol de 2018

  Bon dia!

  La fase general de la Selectivitat té validesa indefinida, així que per aquesta part no et preocupis! En canvi, la fase específica de la Sele sí que caduca després de dos anys d’haver-la fet. En cas que t’hagi caducat, podries tornar a examinar-te només de la fase específica i així pujar nota.

  D’altra banda, és cert que existeix la via del “trasllat d’expedient”. Per realitzar aquest procés, hauràs de tenir un mínim de 30 crèdits convalidats entre Grau i Grau (així que hauran de ser estudis una mica afins!). Primer hauràs de demanar el trasllat a la Universitat on vols estudiar i sol·licitar l’estudi de convalidacions. Has de saber que es reserven poques places per trasllats d’expedient; cada universitat marca les places i el procediment d’admissió, per això et recomanem que et posis en contacte directament amb la uni i t’informis de les dates, documentació necessària, requisits…

  De totes maneres, pots fer els dos procediments alhora! Pots demanar un trasllat d’expedient i, al mateix temps, fer la preinscripció universitària. Així tindràs el doble d’oportunitats!

  Per qualsevol cosa, ja saps on som!

Deixa un comentari