Informació i ajuda

Hola, soc estudiant de segon de batxillerat i com ja sabreu d’aquí relativament poc he d’escollir què fer l’any que ve. La veritat és que estic entre fer farmàcia a la Ub i educació primària i infantil en anglès. Tot i així, crec que acabaré escollint farmàcia pel gran ventall de sortides. El problema que tinc és que m’agrada molt l’anglès i a part també m’agrada fer de professora (ara faig de professora d’anglès). M’agradaria si em podéssiu ajudar a saber si s’imparteixen assignatures en anglès a farmàcia ja que com dic, m’encanta i m’agradaria molt fer una carrera que es basés també en l’anglès. Gràcies!

  1 comentari

 1. 7 de Febrer de 2019

  Hola, Meritxellcolome!

  La càrrega d’anglès en els graus de Farmàcia és bastant baixa. A la UB, per exemple, és d’un 0,3% davant un 89,2% de català i un 10,6% de castellà. Ho pots veure en el següent enllaç: https://bit.ly/2GdEwgD

  L’altre grau de Farmàcia s’imparteix a la Universitat Ramón Llull i una part de les assignatures del pla d’estudis s’imparteix en anglès, però no s’especifica en quina mesura. Ho pots veure al següent enllaç: https://bit.ly/2qqGRss
  Nosaltres et recomanem que et posis en contacte amb les dues universitats, ja que t’ho podran aclarir millor.

  D’altra banda, t’animem a que, si el que t’agrada més és l’anglès i ser mestra, tinguis en compte el doble grau en Mestre/a d’Educació Infantil i Primària amb menció en anglès, ja que també té moltes sortides com:
  • Docència en llars de bressol
  • Docència en escoles
  • Gestió d’activitats extraescolars dins els propis centres o per altres empreses culturals i de serveis
  • Centres educatius per a adults
  • Aules de centres hospitalaris o penitenciaris
  • Ludoteques i biblioteques infantils
  • Elaboració de materials educatius

  El doble grau de Mestre/a t’aporta 2 vegades més de possibilitats de trobar feina que un grau de Mestre/a d’Educació Infantil o Mestre d’Educació Primària, ja que: et formes en les dues etapes educatives (de 0 a 6 anys i de 6 a 12 anys), per tant, pots treballar com a mestra d’infantil i/o de primària. I, a més, en anglès! Que, per cert, no vol dir ser “professora d’anglès”, sinó que seràs capaç d’ensenyar qualsevol assignatura en llengua anglesa (matemàtiques, història, ciències, etc). Això és molt interessant, ja que, a banda de poder treballar en escoles convencionals, se t’obren les portes de les escoles privades, bilingües i d’ensenyament internacional. I, és clar, sempre tens la possibilitat de canviar de residència i ser mestra a qualsevol lloc del món!
  T’animem a consultar el pla d’estudis d’aquest grau i a enviar-los qualsevol dubte: https://bit.ly/2ioTDsU

  Esperem que la nostra resposta t’hagi ajudat a decidir-te una mica més 🙂
  Molta sort!

Deixa un comentari