M’he equivocat a l’hora d’escollir la primera preferencia

Hola bones! Estic en un problema molt greu, i es que em vaig equivocar al'hora d'escollir la primera preferència. A la preinscripcio vaig posar Enginyeria Informàtica i Enginyeria Electronica, pero em vaig equivocar al posar la informatica com a primera preferencia, quan es tot al contrari. Ara no se que fer i estic molt nervios :( Gràcies

  3 Comentaris

 1. 11 de Juliol de 2018

  Hola!

  Entenc doncs que vas posar Enginyeria Informàtica en primera preferència i t’hi han assignat no? Aquest cas és complicat, ja que el sistema d’assignacions sempre intenta assignar-te a la primera preferència, que se suposa que és la que t’interessa més. Com que t’han assignat a la primera preferència ara només tens dues opcions: o acceptar l’assignació i matricular-te a Informàtica, o fer un canvi d’ordre de preferències fora de termini. Per realitzar aquesta modificació t’has de presentar a l’Oficina d’Accés a la Universitat o a alguna de les seves seus i demanar aquest tràmit. De totes maneres, has de saber que si fas aquest canvi d’ordre de preferències fora de termini, encara que la teva nota de tall sigui molt bona i superior a la dels altres candidats, abans s’acceptaran aquells estudiants que van fer el procediment dins els terminis establerts, és a dir, que automàticament passaràs al final de la llista d’espera, encara que tu tinguis un 12 i els altres un 5. Ara, potser el grau que vols fer (Enginyeria Electrònica) no té nota de tall a alguna universitat per poca demanda, en aquest cas t’hi podràs matricular. Mira bé totes les unis on podries cursar aquest grau i les notes de tall del 2017 per orientar-te una mica. També t’aconsellem que miris altres graus similars que et puguin interessar!

  Esperem que tinguis molta sort!

 2. 12 de Juliol de 2018

  Hola!
  Ahir van sortir els resultats de les notes de tall de la UDL 2018, i el Grau en Enginyeria Electrònica/Mecànica/Energia (agrupació) és d’un 5,000, amb 126 places de 130 a la primer asignació. Avui he anat a la secretaría de la UDL per fer un canvi de preferència fora de termini, llavors tinc unes quantes preguntes:

  1- Segons els resultats esmentats anteriorment sobre el grau que vull fer, hi ha alguna possibilitat per accedir-hi?
  2- Fins quan pot durar el procés de canvi de preferència, i quan podré saber si m’ha assignat la carrera que volia

  Gràcies!

 3. 17 de Juliol de 2018

  Hola!

  No et podem assegurar res, però creiem que t’acceptaran, ja que pel que dius no és un Grau que tingui molta demanda. Avui han sortit nous resultats d’assignacions, ho has mirat? Potser ja t’han acceptat! Si veus que encara no, t’hauràs d’esperar a la resolució del 24 de juliol.

  Que tinguis molta sort!

Deixa un comentari