No sé qué fer amb la meva vida

Estic a segon de batxillerat científic I no se que estudiar. He passat un batxillerat horrible, molt estresant i fatal I se que no vull passar-ho mai mes aixi. M'agrada el piano I la música pero no tinc el nivel suficient per anar a un conservatori. Trec bones notes al meu batxillerat I al treball de recerca tinc un 10 pero no tinc clar que les ciencies siguin lo meu. No vull pasarme tota la vida tancada en un lloc pero tambe vull tenir una mica de llibertat amb el meu treball. No se que fer, estic agobiada. Fins I tot havia pensat en fer un any de llengües per decidir be el que vull, pero tampoc ser si aixo em conve. Que puc fer????

  1 comentari

 1. 21 de Març de 2018

  Hola!

  El primer que et diríem és: tranquil·litat! No et plantegis el fet de decidir els estudis com la decisió més transcendental de la teva vida! 😉 Pel que comentes ets una bona estudiant i segur que tiraràs endavant amb el camí que triïs finalment. Pensa en les coses que t’agraden i imagina’t en quin tipus de feina et sentiries més còmoda. Fes una llista amb les diferents opcions i vés analitzant pros i contres de cada estudi.

  Dius que valores la llibertat, però estudiar ciències no vol dir necessàriament estar tancada en un laboratori o en un despatx. La ciència també precisa de persones que surtin al camp, que viatgin, que facin conferències. I estudiar idiomes és sempre una decisió encertada, sigui quin sigui el camp de coneixement que vulguis estudiar.

  Veuràs que no t’hem mencionat cap estudi concret, perquè no volem condicionar-te amb una resposta aleatòria de graus. Si ens concretes una mica més les teves preferències, alguna branca que et cridi més l’atenció o ens expliques com has decidit el tema del treball de recerca que t’ha fet treure un 10, tindrem més dades per ajudar-te a decidir i mirarem de proposar-te algunes opcions bones per a tu. També pots fer el nostre test d’orientació, que esperem que t’aclareixi les idees: http://bit.ly/2G8ge7h

  A banda del grau, també ens agrada insistir que és molt important escollir universitat. En aquest article ho expliquem més extensament: http://bit.ly/2ppqBtZ
  També et recomanem assistir a Jornades de Portes Obertes de diferents universitats per conèixer les instal·lacions i l’ambient de cada centre, l’oferta de pràctiques en empreses o les possibilitats de fer sortides a l’estranger. Visitant els campus i facultats de cada universitat, podràs fer-te una idea de com pot ser el teu dia a dia a la uni. De ben segur, apassionant, triïs el que triïs!

  Esperem haver-te ajudat una mica 🙂

  Gràcies per escriure’ns i molta sort!

Deixa un comentari