Notes de tall 1a assignació 2018

Bona tarda!, Acabo de veure al portal d'accés que no m'han assignat a cap de les dues preferències. ... La primera era complicada per la nota, però m'ha sorprès que tampoc m'assignessin la segona tenint quasi 2 punts més a la nota que la nota de tall de l'any passat. Entenc que poden variar...peró és habitual tant? , per això m'agradaria saber quant i a on podré coneixer quines han estat les notes de tall, per saber si estic a prop i si em val la pena esperar-me al 24 de juliol o haig de matricular-me a un CFGS . Pd: a les assignacions no hi pot haver errors no? Moltes gracies!!

  3 Comentaris

 1. 11 de Juliol de 2018

  Hola!

  Demà surten publicades les notes de tall al portal universitats.gencat.cat! La nota de tall, com bé dius, sempre pot variar depenent de la demanda. Si no t’han assignat a cap lloc, només tens l’opció d’esperar a l’assignació del 24 de juliol per veure si has pogut millorar la teva plaça. Has de pensar que en aquesta primera assignació hi ha molts estudiants que renuncien a la plaça i no s’acaben matriculant, per això et recomano que esperis a la nova reassignació. Si el teu pla B és cursar un CFGS (que també és molt bona opció), jo t’aconsellaria que t’informessis bé del període de matriculació d’aquest cicle, quantes places ofereixen i quanta gent s’hi ha matriculat o està interessada. Si veus que pots esperar-te a l’assignació del 24 de juliol sense perdre l’opció de matricular-te al cicle, jo m’esperaria! Si després continues sense tenir plaça a la universitat, sempre ets a temps de matricular-te al CFGS.

  Sort!

  • 11 de Juliol de 2018

   Moltes gràcies per la resposta! Vaig fer la preinscripció al CFGS per si de cas , el problema és q la matriculació als Graus Superiors és del 18 al 23 de Juliol (per si us serveix d’informació), això vol dir que m’hauré de matricular del Grau Superior si o si……i si a la segona assignació entro a la universitat perdré els diners dr la matricula….en fi….no han quadrat molt be els timmings. De totes maneres no perdo l’esperança, moltes gracies de nou per la resposta!

 2. 9 d'Octubre de 2018

  Sí, és injust però funciona així…

  Espererem que, independentment del que hagi passat, estiguis molt i molt bé! 🙂

  Gràcies i molta sort!

Deixa un comentari