Pau, part comuna

Hola. El curs passat vaig fer segon de batxillerat i la selectivitat. Vaig aprovar però com la nota no em donava per entrar a la carrera que jo volia vaig decidir fer un any "sabàtic" entre el batxillerat i la universitat. Aquest curs em vull tornar a presentar a les pau per pujar nota però m'agradaria saber si de la part especifica és obligatori presentar-me a totes les assignatures o em podria presentar només a un parell (per exemple anglès i història) i que de les altres se'm guardés la nota dels exàmens que vaig fer l'any passat. Gràcies.

  1 comentari

 1. 11 de Febrer de 2019

  Hola, Helenaescudero!

  No és obligatori repetir totes les assignatures de la Fase Específica. Pots repetir les que vulguis (examinant-te d’un màxim de 3) de les següents: Anàlisi musical, Biologia, Ciències de la terra i del medi ambient, Cultura audiovisual, Dibuix artístic, Dibuix tècnic, Disseny, Economia d’empresa, Electrotècnia, Física, Fonaments de les arts, Geografia, Grec, Història de l’art, Història de la filosofia, Literatura castellana, Literatura catalana, Llatí, Matemàtiques, Matemàtiques aplicades a les ciències socials, Química i Tecnologia industrial.

  La Fase General, però, funciona en bloc, i això vol dir que si en vols repetir una, també hauràs de repetir totes les altres. A la Fase General, hauràs de fer Llengua catalana i literatura, Llengua castellana i literatura, Llengua estrangera (anglès, francès…), Història i, per últim, una matèria comuna d’opció a triar entre:
  – Llatí
  – Matemàtiques
  – Matemàtiques aplicades a les ciències socials
  – Fonaments de les arts

  Per cert, les assignatures que no repeteixis, mantenen la mateixa nota. Les de la Fase General es mantenen tota la vida, i les de l’específic, fins a 2 cursos acadèmics.

  Esperem haver pogut ajudar-te!

  Gràcies per escriure’ns i molta sort a la Sele 🙂

Deixa un comentari