Preinscripció/Reclamació

Hola. Tinc dues preguntes. Si demano reclamació per un examen l'assignació de places (11 de juliol) se'm farà el mateix dia que els que no han demanat? Després, en cas que m'assignin una plaça en la 3a preferència però vull continuar amb el procés per veure si puc entrar a alguna de les primeres, m'he de matricular en la 3a opció o no?

    1 comentari

  1. 3 de Juliol de 2018

    Hola, et passo l’enllaç del portal accesuniversitats.gencat.cat on expliquen amb detall tots el supòsits que es poden donar http://universitats.gencat.cat/ca/preinscripcio/que_saber_pre/proces_assignacio/
    Pel que fa a la teva segona consulta, si el dia 24 de juliol en la segona assignació et segueixen assignant la teva 3a. preferència, t’hi has de matricular, si no ho fas perdries la plaça assignada i les opcions de matrícula de la convocatòria de juny, tot i així podràs activar el tràmit de continuar en el procés de reassignació de places (al portal d’accés) i això et permetrà optar a millorar la teva preferència en les reassignacions de setembre. Si a les reassignacions de setembre millores la teva preferència, et podràs matricular a la nova plaça assingada i et retornaran els diners de la matrícula pagada, només perdràs les taxes.

    Molta sort!!

Deixa un comentari