La nota de tall del grau que vulguis estudiar serà diferent a cada universitat. Que una universitat tingui una nota més alta que una altra no vol dir que ofereixi uns estudis millors. La diferència entre les notes s’explica per l’oferta i demanda dels graus.

Ara bé… Encara que ara et sembli estrany, no sabràs les notes de tall del curs en què començaràs la universitat fins que tinguis la nota de les PAU. Si quan les consultes, encara no s’han publicat les del teu curs, pots fixar-te en les de l’any passat per orientar-te i fer-te’n una idea. Però, recorda, només serveixen com a orientació: poden pujar o baixar considerablement.


No segueixis la “llei del mínim esforç”. Fixa’t uns objectius i intenta aconseguir una bona nota. N’ets més capaç del que et penses!

Encara no t’has registrat al web de Preparats?

Si vols gaudir de més consells i assessorament sobre què estudiar, la Selectivitat, la Preinscripció i molt més, registra’t i tindràs tots els els avantatges de formar part de la comunitat de Preparats!

Registra't

  • Pots escollir més d'una opció

Quan et registres, acceptes rebre la nostra newsletter per correu electrònic. Ei! Pensa-ho, potser t’encantarà tenir notícies nostres! Si no és així, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis fent clic a l’enllaç del final de qualsevol dels correus.