Amb aquest vídeo-tutorial t’ensenyem com fer la Preinscripció Universitària d’Accesuniversitat pas a pas. Comparteix-lo amb els teus amics i amigues!


Novetats curs 2018-2019:

  • Quan a l’estat de la teva preinscripció aparegui Pendent de validar hauràs de portar la documentació que s’indica al comprovant de preincripció a l’Oficina d’Accés a la Universitat o a qualsevol de les seves seus perquè procedeixin a Validar la teva preinscripció, dins el termini establert.
  • Si has estat assignat/da de la 2a a la 8a preferència, tens dues opcions:
    -Esperar a la segona assignació de places (si decideixes esperar, no perds la plaça assignada i, per tant, no cal que et matriculis)
    -Acceptar com a vàlida l’opció assignada realitzant el tràmit Assignació definitiva

Tens problemes amb Accesuniversitat? T’aconsellem que contactis amb l’Oficina de d’Accés a la Universitat o amb qualsevol de les seves seus:

*Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic

Encara no t’has registrat al web de Preparats?

Si vols gaudir de més consells i assessorament sobre què estudiar, la Selectivitat, la Preinscripció i molt més, registra’t i tindràs tots els els avantatges de formar part de la comunitat de Preparats!

Registra't

  • Pots escollir més d'una opció

Quan et registres, acceptes rebre la nostra newsletter per correu electrònic. Ei! Pensa-ho, potser t’encantarà tenir notícies nostres! Si no és així, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis fent clic a l’enllaç del final de qualsevol dels correus.