Ets professor/a d’un centre de secundària, coordinador/a de Batxillerat o orientador/a? Vols assessorar els futurs alumnes de CFGS o universitaris? Vols oferir-los recursos per ajudar-los a decidir? Necessites informació actualitzada sobre l’accés a la universitat, les PAP, la Selectivitat o la Preinscripció? Ja saps que tens un paper molt important quant a la seva presa de decisió: per a ells i elles, ets i seràs sempre un referent!

Destaquem algunes de les eines i recursos gratuïts que pots utilitzar, però en tenim molts més! Capbussa’t amb nosaltres al món de l’orientació preuniversitària!

SELECTIVITAT

VEURE MÉS

PREINSCRIPCIÓ

VEURE MÉS

TEST D'ORIENTACIÓ

VEURE MÉS

TREBALL DE RECERCA

VEURE MÉS

PREGUNTES I RESPOSTES

VEURE MÉS

NOTÍCIES I ACTUALITAT

VEURE MÉS

Això és Preparats, Llestos, Universitat

PER QUÈ REGISTRAR-TE AL WEB?

· Et facilitarem totes les eines i recursos que necessites per orientar els futurs alumnes de CFGS o universitaris.
· No et costarà ni 1€ formar part de Preparats!

Encara no t’has registrat al web de Preparats?

Si vols gaudir de més consells i assessorament sobre què estudiar, la Selectivitat, la Preinscripció i molt més, registra’t i tindràs tots els els avantatges de formar part de la comunitat de Preparats!

Registra't

  • Pots escollir més d'una opció
Quan et registres, acceptes rebre la nostra newsletter per correu electrònic. Ei! Pensa-ho, potser t’encantarà tenir notícies nostres! Si no és així, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis fent clic a l’enllaç del final de qualsevol dels correus.