Què estudiar, Selectivitat, Preinscripció… Preparats resol tots els dubtes sobre la universitat!

  • No tens ni idea de què estudiar en un futur?
  • I si no saps ni si vols continuar estudiant?
  • Bufff… i ara arriba la Selectivitat i, després la Preinscripció Universitària
  • Estàs vivint una època de molts canvis que et semblen enormes i no massa acord amb la teva edat, oi?
  • Nosaltres et volem ajudar amb tot allò que et preocupi sobre l’accés a la universitat!
Em vaig tirar de cap a la universitat tenint clar que el periodisme m'interessava molt, però ha estat a dins on he vist que és la meva vocació. També tinc molt d'interès pels camps audiovisual, digital i sociològic, que intento potenciar en projectes més personals i artístics. Aquests estudis m'han fet molt més crítica amb el món que m'envolta i m'han despertat el desig d'ajudar els demés tractant temes socials o fent periodisme d'investigació. Aquests anys han estat possiblement els millors de la meva vida i per això no vull que s'acabi mai aquesta etapa. He decidit que la universitat és només l'inici i que seguiré formant-me contínuament.

Deixa un comentari