Qui som?

Preparats, Llestos, Universitat és una de les webs d’orientació universitària de referència. El nostre objectiu és aportar informació d’actualitat de qualitat i recursos lliures i gratuïts als estudiants que es plantegen accedir a qualsevol Grau i universitat.

L’equip de Preparats està format per persones dels sectors de la comunicació i el periodisme. Gràcies al treball col·laboratiu amb estudiants i professorat universitari, nodrim aquesta plataforma per ajudar-te a construir el teu propi pont cap a la universitat i els estudis superiors.

Què hi trobaràs?

En aquesta infografia podràs veure quin procés has de seguir per accedir a la universitat, tant si véns de Batxillerat com de CFGS, i quins recursos t’oferim per ajudar-te a fer el camí molt més fàcil:

infografia-plu-a4_1617ok

Encara no t’has registrat al web de Preparats?

Si vols gaudir de més consells i assessorament sobre què estudiar, la Selectivitat, la Preinscripció i molt més, registra’t i tindràs tots els els avantatges de formar part de la comunitat de Preparats!

Registra't

  • Pots escollir més d'una opció
Quan et registres, acceptes rebre la nostra newsletter per correu electrònic. Ei! Pensa-ho, potser t’encantarà tenir notícies nostres! Si no és així, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis fent clic a l’enllaç del final de qualsevol dels correus.

Deixa un comentari