Sele de juny 2018: solucions d’exàmens i alternatives

Com t’ha anat la Selectivitat? Esperem que tot l’esforç que has fet hagi valgut la pena i puguis tenir nota per entrar allà on vulguis!

Si t’ha anat bé, moltes felicitats, ens n’alegrem molt. Passa un bon estiu, l’estiu post-sele sol ser memorable! Si no t’ha anat tan bé com esperaves, tranquil/a, no és la fi del món. Et proposem 4 alternatives, i n’hi ha moltes més!

solucions_sele

4 alternatives si no tens la nota que necessitaves

  1. Fes la sele al setembre: tens una altra oportunitat per pujar nota i per fer una nova preinscripció
  2. Si al grau que vols accedir no hi ha places al setembre, podries valorar fer una estada a l’estranger i començar la universitat el curs vinent. Podria ser una de les experiències més riques que hagis viscut mai!
  3. Pots plantejar-te estudiar un altre grau al qual si que puguis entrar i a 2n curs passar-te al grau que volies
  4. Pots valorar universitats amb notes de tall més baixes i, qui sap, potser resulta que hi estàs millor que a la que era la teva primera opció

I bé, ara que ja saps la nota, només et queda saber quina era la resposta correcta d’aquell exercici que et va fer dubtar.

Registra’t omplint aquest formulari i rebràs tots els exàmens i les solucions de la sele de juny 2018! I si et queda algun dubte per resoldre, escriu-nos al Preguntes i Respostes.

  • Pots escollir més d'una opció

Deixa un comentari