Ja saps que per matricular-te als graus en Mestre d’Educació Infantil i Primària, has d’aprovar unes Proves d’Aptitud Personal (PAP)?

Les noves PAP consisteixen en dos exàmens: Competència comunicativa i raonament crític i Competència logicomatemàtica. Són obligatoris, vinguis de Batxillerat o de CFGS, i vulguis accedir a una universitat pública o privada! T’ajudem a preparar-los?


Fins la Selectivitat del 2016, la PAP dels Mestres constava d’un examen de català i un de castellà. A partir del 2017, les antigues proves s’han substituït per 2 nous exàmens: Competència comunicativa i raonament crític i Competència logicomatemàtica.

No saps si estàs exempt/a de presentar-te a les PAP? Informa’t!

COM APROVAR LA NOVA PAP?

Vols saber com va ser el curs de l’any passat?

SI TAMBÉ FAS LA SELE… T’AJUDEM AMB L’EXAMEN DE CATALÀ

  • Una selecció d’exàmens de llengua catalana de la selectivitat perquè et posis a prova.
  • Un mapa d’aprenentatge de català per detectar els teus punts febles i treballar-los a partir de recursos d’aprenentatge d’accés obert. Gràcies a aquest mapa podràs treballar aspectes habituals de l’examen com l’ortografia, la pronúncia, el vocabulari, la comprensió lectora o l’expressió oral, entre d’altres. Els enllaços que trobaràs al mapa et dirigiran a webs plenes d’exercicis gratuïts per poder practicar. Pots seguir el nostre itinerari o crear-ne un de personalitzat segons allò que vulguis reforçar!

  • Assessorament presencial i en línia a l’Aula d’Autoaprenentatge de la Universitat de Vic: presenta’t, digue’ns quines dificultats tens i et farem un pla de treball personalitzat per resoldre-les. Sol·licita’l.

 

 

Encara no t’has registrat al web de Preparats?

Si vols gaudir de més consells i assessorament sobre què estudiar, la Selectivitat, la Preinscripció i molt més, registra’t i tindràs tots els els avantatges de formar part de la comunitat de Preparats!

Registra't

  • Pots escollir més d'una opció

Quan et registres, acceptes rebre la nostra newsletter per correu electrònic. Ei! Pensa-ho, potser t’encantarà tenir notícies nostres! Si no és així, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis fent clic a l’enllaç del final de qualsevol dels correus.