Ja saps que per matricular-te als graus en Mestre d’Educació Infantil i Primària, has d’aprovar unes Proves d’Aptitud Personal (PAP)?

Les noves PAP consisteixen en dos exàmens: Competència comunicativa i raonament crític i Competència logicomatemàtica. Són obligatoris, vinguis de Batxillerat o de CFGS, i vulguis accedir a una universitat pública o privada! T’ajudem a preparar-los?


Fins la Selectivitat del 2016, la PAP dels Mestres constava d’un examen de català i un de castellà. A partir del 2017, les antigues proves s’han substituït per 2 nous exàmens: Competència comunicativa i raonament crític i Competència logicomatemàtica.

COM APROVAR LA NOVA PAP?

Vols saber com va ser el curs de l’any passat?

EXÀMENS MODEL DE LA NOVA PAP DE MESTRES

Download (PDF, Unknown)


Download (PDF, Unknown)

SI TAMBÉ FAS LA SELE… T’AJUDEM AMB L’EXAMEN DE CATALÀ

  • Una selecció d’exàmens de llengua catalana de la selectivitat perquè et posis a prova.
  • Un mapa d’aprenentatge de català per detectar els teus punts febles i treballar-los a partir de recursos d’aprenentatge d’accés obert. Gràcies a aquest mapa podràs treballar aspectes habituals de l’examen com l’ortografia, la pronúncia, el vocabulari, la comprensió lectora o l’expressió oral, entre d’altres. Els enllaços que trobaràs al mapa et dirigiran a webs plenes d’exercicis gratuïts per poder practicar. Pots seguir el nostre itinerari o crear-ne un de personalitzat segons allò que vulguis reforçar!

Si vols estudiar el Grau en Mestre d’Educació Infantil o Mestre d’Educació Primària, t’agradarà saber què en pensen de la professió alumnes i professors d’aquestes carreres:

 


Reportatge sobre el IV Simposi Internacional del Català

 

Encara no t’has registrat al web de Preparats?

Si vols gaudir de més consells i assessorament sobre què estudiar, la Selectivitat, la Preinscripció i molt més, registra’t i tindràs tots els els avantatges de formar part de la comunitat de Preparats!

Registra't

  • Pots escollir més d'una opció

Quan et registres, acceptes rebre la nostra newsletter per correu electrònic. Ei! Pensa-ho, potser t’encantarà tenir notícies nostres! Si no és així, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis fent clic a l’enllaç del final de qualsevol dels correus.