Volem ajudar-te a superar les Proves d’Aptitud Personal (PAP) per accedir als estudis de CAFE a INEFC, UVic-UCC, Tecnocampus i EUSES Terres de l’Ebre. Per això, cada any organitzem una Sessió Preparatòria gratuïta en la qual et donarem les eines i les pautes per afrontar les proves físiques amb èxit!

DATES:

29 de maig del 2019

Les inscripcions es tancaran el 24 de maig del 2019 a les 13 h.


OBJECTIUS
  • Assessorar amb aspectes tècnics i normatius l’execució de les diferents proves per ajudar a superar-les amb èxit.
PROGRAMA
  • 10.00: Trobada a l’edifici de CAFE del Campus de la Zona Esportiva de la UVic-UCC, Vic.
  • 10.00 a 10.30: Resolució de dubtes administratius i normatius.
  • 10.30 a 12.00: Assessorament de les proves de salt horitzontal, llançament de pilota medicinal
    i cursa llançadora (“Course Navette”)**.
  • 12.00 a 13.00: Assessorament de la prova d’adaptació al medi aquàtic.

 

*La sessió tindrà lloc a la Universitat de Vic. Un cop t’apuntis i a mesura que s’acosti la data, rebràs informació sobre la localització i com arribar-hi, així com el material que hauries de dur.

**Si vols fer la prova de la ‘Course Navette’ hauràs de portar un certificat mèdic on s’especifiqui textualment que “L’aspirant està en condicions de realitzar proves físiques d’esforç màxim”.

Apunta’t a la sessió preparatòria

gratuïta de les PAP de CAFE!

PAP de CAFE

Vídeo-tutorial de les PAP de CAFE:

Vols començar a preparar les PAP pel teu compte? Segueix el nostre vídeo-tutorial, on veuràs 2 estudiants de CAFE que fan les 4 proves. També hi trobaràs informació sobre les marques a les quals has d’arribar segons sexe i algunes normes a seguir!

Encara no t’has registrat al web de Preparats?

Si vols gaudir de més consells i assessorament sobre què estudiar, la Selectivitat, la Preinscripció i molt més, registra’t i tindràs tots els els avantatges de formar part de la comunitat de Preparats!

Registra't

  • Pots escollir més d'una opció
Quan et registres, acceptes rebre la nostra newsletter per correu electrònic. Ei! Pensa-ho, potser t’encantarà tenir notícies nostres! Si no és així, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis fent clic a l’enllaç del final de qualsevol dels correus.

    1 comentari

Deixa un comentari