VÍDEO: Com és el dia a dia d’un periodista? Entrevistem en Jordi de Planell!

T’agradaria estudiar periodisme? T’has imaginat com és el dia a dia en aquesta professió? Aquesta vegada hem entrevistat en Jordi de Planell, un jove periodista que va estudiar a la UVic i que està complint el seu somni de treballar a la televisió poc després d’un any d’acabar els estudis!

En Jordi té una història d’esforç i d’insistència, i també de molta curiositat. Si no hagués decidit que, en acabar la carrera no en tenia prou, no hagués pres la decisió d’apuntar-se a Tallers Radiofònics. Aquestes classes li van permetre conèixer el periodista de RAC1 Jordi Basté. Treballar amb ell en un dels programes més escoltats de la ràdio catalana li va facilitar fer el salt a la televisió. I ara, com a periodista de política, avança a pas de gegant cap a una carrera que promet molts èxits!

Mira l’entrevista i no et perdis la seva experiència si t’agradaria ser periodista. És un exemple!


Vols estudiar el grau en Periodisme a la UVic-UCC com en Jordi de Planell? Consulta més informació sobre el grau!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Em vaig tirar de cap a la universitat tenint clar que el periodisme m'interessava molt, però ha estat a dins on he vist que és la meva vocació. També tinc molt d'interès pels camps audiovisual, digital i sociològic, que intento potenciar en projectes més personals i artístics. Aquests estudis m'han fet molt més crítica amb el món que m'envolta i m'han despertat el desig d'ajudar els demés tractant temes socials o fent periodisme d'investigació. Aquests anys han estat possiblement els millors de la meva vida i per això no vull que s'acabi mai aquesta etapa. He decidit que la universitat és només l'inici i que seguiré formant-me contínuament.

Deixa un comentari