VÍDEO: Com superar les PAP de CAFE? Mira aquest tutorial!

Vols accedir al grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport? Segur que ja saps que has de passar les Proves d’Aptitud Personal (PAP), tant si estàs fent batxillerat o un cicle formatiu de grau superior! Però com s’aproven les PAP de CAFE?

Aquí tens 2 recursos que t’ajudaran a superar les proves físiques d’aquest grau:

  • Vídeo-tutorial sobre les PAP: no has vist mai les PAP en viu i en directe? Hem preparat aquest nou vídeo-tutorial perquè vegis com és cada una de les proves i puguis practicar amb un bon exemple. Hi veuràs com són les 4 proves i t’explicarem les marques a complir per a nois i noies, així com alguns detalls de la normativa vigent. Comparteix-lo!

  • Classe preparatòria gratuïta de les PAP: t’agradaria fer un simulacre de les PAP de CAFE? Nosaltres organitzem una classe preparatòria gratuïta el pròxim 30 de maig, amb professors universitaris del grau en CAFE. No te la pots perdre, apunta-t’hi!

 

Esperem que segueixis els nostres consells i que entrenis molt per aconseguir l”APTE/A” que et mereixes a les PAP! Sort i força!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Em vaig tirar de cap a la universitat tenint clar que el periodisme m'interessava molt, però ha estat a dins on he vist que és la meva vocació. També tinc molt d'interès pels camps audiovisual, digital i sociològic, que intento potenciar en projectes més personals i artístics. Aquests estudis m'han fet molt més crítica amb el món que m'envolta i m'han despertat el desig d'ajudar els demés tractant temes socials o fent periodisme d'investigació. Aquests anys han estat possiblement els millors de la meva vida i per això no vull que s'acabi mai aquesta etapa. He decidit que la universitat és només l'inici i que seguiré formant-me contínuament.

Deixa un comentari