Vols anar a la uni? Registra’t a Preparats!

Estàs fent el Treball de Recerca? Ja penses en anar a la Universitat i quin grau estudiar? Com serà la Selectivitat? Tots aquests dubtes i molts més te’ls resoldrem a Preparats, Llestos… Universitat! Cada curs hi ha un munt d’estudiants que estan tan dubtosos com tu i que ens fan moltes preguntes sobre el seu futur. Si vols que t’ajudem a tu també, registra’t al web i segueix-nos a les xarxes socials per estar al dia de tot!

Què trobaràs a Preparats, Llestos, Universitat?

  • QUÈ VOLS ESTUDIAR: tant si tens claríssim què estudiar com si no en tens ni idea, t’interessaran els vídeos d’alumnes universitaris que expliquen què aprenen exactament a classe! Ah, i també podràs seguir les entrevistes que fem a famosos que ens expliquen la seva experiència a la uni!
  • SELECTIVITAT: informació de dates i novetats, més de 400 exàmens reals amb les respostes, apunts d’altres alumnes o Sessions Presencials gratuïtes per superar les proves de català, castellà i les de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE).
  • PREINSCRIPCIÓ: no et perdràs ni un termini important, ja que ho podràs consultar al nostre calendari i rebràs correus electrònics que t’avisaran de tot! Fins i tot hem preparat un vídeo-tutorial per ensenyar-te com es fa la Preinscripció pas a pas!
  • ASSESSORAMENT PERSONALITZAT: no en tens prou? Per assegurar-te si t’agradarà el grau que penses estudiar et posem en contacte amb estudiants i professors universitaris perquè t’aconsellin.
  • I… MOLT MÉS!: cada setmana podràs llegir novetats sobre el món universitari i et proporcionarem eines per acabar aquesta etapa de Batxillerat o Grau Superior de la millor manera, per exemple, amb aquest vídeo-tutorial per fer la Presentació Oral del Treball de Recerca!

  • Us desitgem una bona entrada de curs! Fins aviat!

    Em vaig tirar de cap a la universitat tenint clar que el periodisme m'interessava molt, però ha estat a dins on he vist que és la meva vocació. També tinc molt d'interès pels camps audiovisual, digital i sociològic, que intento potenciar en projectes més personals i artístics. Aquests estudis m'han fet molt més crítica amb el món que m'envolta i m'han despertat el desig d'ajudar els demés tractant temes socials o fent periodisme d'investigació. Aquests anys han estat possiblement els millors de la meva vida i per això no vull que s'acabi mai aquesta etapa. He decidit que la universitat és només l'inici i que seguiré formant-me contínuament.

    Deixa un comentari