Vols fer un simulacre gratuït de les PAP de CAFE?

Vols accedir al Grau en Ciències de l’Activitat i de l’Esport? Doncs així hauràs de superar les PAP de CAFE! Les Proves d’Aptitud Personal (o proves físiques) són un requisit obligatori per accedir a la UVic-UCC, a l’INEFC, a Tecnocampus i a EUSES Terres de l’Ebre.

Sessió preparatòria PAP CAFE

Vine a fer un simulacre de les PAP de CAFE!

Per 3r. any consecutiu, Preparats organitza una Sessió preparatòria gratuïta de les PAP de CAFE, que es farà a el proper 31 de maig a les instal·lacions de CAFE de la UVic.

Apunta-t’hi!

Inscripcions tancades

En què consisteix la sessió?

Es tracta d’una classe gratuïta amb professors de CAFE amb qui faràs un simulacre de les PAP, realitzant les proves una per una, per saber en quina forma física estàs i com t’has de preparar des de casa. A més, els professors resoldran tots els teus dubtes normatius i administratius sobre les proves.

Faràs tot això:

  • 10.00: Trobada a l’edifici de CAFE del Campus de la Zona Esportiva de la UVic-UCC, Vic
  • 10.00 a 10.30: Resolució de dubtes administratius i normatius
  • 10.30 a 12.00: Assessorament de les proves de salt horitzontal, llançament de pilota medicinal i cursa llançadora (“Course Navette”)*
  • 12.00 a 13.00: Assessorament de la prova d’adaptació al medi aquàtic

Si vols accedir al Grau de CAFE, t’aconsellem que vinguis a la Sessió, i així t’asseguraràs l”APTE/A” que necessites a les PAP! Esperem veure-t’hi!

*Si vols fer la prova de la ‘Course Navette’ hauràs de portar un certificat mèdic on s’especifiqui textualment que “L’aspirant està en condicions de realitzar proves físiques d’esforç màxim”.

Em vaig tirar de cap a la universitat tenint clar que el periodisme m'interessava molt, però ha estat a dins on he vist que és la meva vocació. També tinc molt d'interès pels camps audiovisual, digital i sociològic, que intento potenciar en projectes més personals i artístics. Aquests estudis m'han fet molt més crítica amb el món que m'envolta i m'han despertat el desig d'ajudar els demés tractant temes socials o fent periodisme d'investigació. Aquests anys han estat possiblement els millors de la meva vida i per això no vull que s'acabi mai aquesta etapa. He decidit que la universitat és només l'inici i que seguiré formant-me contínuament.

Deixa un comentari